Karštai rūkyta žuvis ir daržovės
400 g karštai rūkytos žuvies,
3 bulvių
1/2 gūžės žiedinio kopūsto,
100 g šparaginių pupelių
2 kiaušinių ,
2 agurkų,
2 pomidorų ,
1 stiklinės majonezo ,
druskos
Bulves, žiedinį kopūstą, šparagines pupeles, kiaušinius išvirkite atskirai. Kopūstą išskirstykite žiedynais. Pupeles, bulves, kiaušinius, agurkus supjaustykite plonomis skiltelėmis. Nuimkite žuvies odą, išimkite kaulus, žuvį supjaustykile gabaliukais. Žuvį sudekite į salotines vidurį, apIiekite majonezu. Aplink išdėliokite daržovių salotas, sumaišytas su majonezu ir druska. Papuoškite kiaušinių ir pomidorų apskritimais, salotų lapais, ilgomis agurkų juostelemis.