Kazlėkai su makaronais ir rūkyta šoninė


4 porcijoms reikės:
450g kazlėkų,
125g rūkytos šoninės, svogūno,
2 skiltelių česnako,
3 šaukštų aliejaus, čiobrelių,
stiklinės grietinės,
400g skryliukų arba plačių makaronų,
parmezano,druskos, pipirų.

Grybus nuvalykite ir supjaustykite gabaliukais. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Česnaką nulupkite ir sutrinkite, šoninę supjaustykite kubeliais . Aliejų įkaitinkite, jame pakepinkite svogūną, paskui šoninę ir grybus. Sudėkite česnaką, pabarstykite druska ir pipirais. Troškinkite 25 min.,užpilkite grietinę ir užvirkite. Makaronus arba skrylius išvirkite pasūdytame vandenyje, nukoškite ir sumaišykite su grybais. Dar kartą pakaitinkite ir pagardinkite prieskoniais. Pabarstykite čiobreliais ir stambiai sutarkuotu parmezanu.