Lašišos kepsniai

Lašišos kepsniai

Recepto autorius: Jelenos maisto blogas

Reikės:

Lašišos

Citrinos

Santa Maria Viduržemio jūros prieskonių

Himalajų druskos

Šviežiai maltų pipirų

Žuvies prieskonių

Garnyrui:

Šaldytų daržovių

Himalajų druskos

Šviežiai maltų pipirų

Šaukštelio sviesto

200 ml grietinėlės

Lašišą supjastome kepsniais, odą pašaliname. Pabarstome druska, pipirais, prieskoniais, leidžiame pasimarinuoti apie 15 min. Dedame į karsčiui atsparų indą, apteptą aliejumi. Ant kiekvieno kepsnio dedame po griežinėlį citrinos. Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 35-40 min.

Šaldytas daržoves apverdame ant garų, sudedame į puodą, dedame gabaliuką sviesto, pabarstome druska, pipirais, užpilame grietinele ir patroškiname 5 min.

Skanaus!


Lašišos kepsniai