Žuvis šašlikai su cukinijomis


Jums reikės(4-ioms porcijoms):
2 šaukštų aliejaus, citrinos sulčių ir žievelės, pusės šaukštelio džiovintų čiobrelių, česnako skiltelės, druskos, pipirų, mažos cukinijos, 8 siaurų jūrinių žuvų filė.

Į stiklainį įpilkite aliejaus, citrinos sultis ir suberkite tarkuotą žievelę, čiobrelius ir sutrintą česnaką, žiupsnelį druskos ir pipirų. Užsukite dangtelį ir gerai pakratykite stiklainį. Cukiniją nuplaukite ir neluptą supjaustykite išilgai plonais griežinėliais. Kiekvieną žuvies porciją iš abiejų pusių apdėkite cukinijos griežinėliais ir tarsi bangą susmeikite virbais. Žuvies šašlikus patepkite paruoštu padažu ir kepkite ant grotelių 5-8 minutes. Patiekite su skrudinta duona ir salotomis (pvz., paprikos).