Virtuvės menas

Menas virtuvėje: receptai ir idėjos

Virtuvės menas
  • Užkandžiai
  • Antrieji patiekalai
  • Tortai ir pyragai
  • Kava
  • Ledai
  • Kalėdiniai patiekalai

Aštrus cinamono kokteilis


2 porcijoms reikės:
2 stiklinių virinto vandens,
2 ŠAUKŠTELIŲ ŽALIOSIOS ARBATOS,
1 LAZDELĖ CINAMONO,
2 ŠAUKŠTŲ ŠVIEŽIŲ APELSINŲ SULČIŲ.

Užplikykite arbatą.Nukoškite.Supilkite apelsinų sultis.Išmaišykite ir įdėkite cinamono lazdelę.Patiekite karštą.

Bendrinti
Autorius: kulinare
Recepto kategorija: Gėrimai

« Pekino kopūstų salotos su vaisiais
Indiška »

Virtuvesmenas.lt Facebooke

Receptai

  • Antrieji patiekalai
  • Apkepai
  • Blynai ir lietiniai
  • Desertai, saldumynai
  • Dietiniai patiekalai
  • Gėrimai
  • Kava
  • Kepiniai
  • Kepsniai
  • Konservavimas
  • Košės ir tyrės
  • Ledai ir šerbetai
  • Maisto menas
  • Padažai
  • Salotos
  • Sausainiai ir saldainiai
  • Sriubos
  • Straipsniai
  • Tortai ir pyragai
  • Uogienės ir džemai
  • Užkandžiai
  • Video receptai

Patiekalai

Aguonos Blynai Bulvių patiekalai cinamonas citrina Daržovių patiekalai Daržovės gaminame be orkaitės grikiai Grybų patiekalai Jautienos patiekalai Kalėdiniai patiekalai Kava keksas Keksiukai Kepiniai Kiaulienos Kiaušinių patiekalai Makaronų patiekalai mokamas moliūgai Obuolių pyragas Paukštienos patiekalai pusryčiai receptai iš obuolių receptai su braškėmis riešutai ryžiai Saldu Salotos sausainiai sriuba Sūrūs gabalėliai troškinys Užkandžiai vafliai vaisiai vanilė varškė Vegetariški patiekalai velykų patiekalai Šokoladiniai desertai Šventėms šokoladas Žuvies patiekalai

‹ › ×
    batai moterims   Dozatoriai   Grožinė literatūra   batai internetu   rasto darbai   Laikinos tatuiruotes   Geriausios prekės   # > Jūsų nuoroda! < #
    Copyright © 2019 Virtuvės menas | Kontaktai | Reklama