Rudeniška pica su antiena ir figomis

Rudeniška pica su antiena ir figomis

Recepto autorius: Jelenos maisto blogas

1 picai reikės:

  • picos tešlos (aš nauduojau jau paruoštą Mantingos)
  • 2 figų
  • jau paruoštos antienos ( naudojau Kitchen me)
  • 150 g tarkuoto Mozarella sūrio
  • saujos salotų Rucola

Picos padui aptepti:

  • 1,5 v.š. aliejaus
  • 1 v.š. balzaminio acto kremo
  • druskos
  • 5 pipirų mišinio

Picos tešlą iškočiojame, aptepame padažu, barstome sūriu. Dedame supjaustytas figas bei antienos gabaliukus. Kepame 200 lapsnių temperatūroje apie 20 min. Prieš patiekiant pabarstome Rucola salotomis.

Skanaus!


Rudeniška pica su antiena ir figomis