Virtuvės menas

Menas virtuvėje: receptai ir idėjos

Virtuvės menas
  • Užkandžiai
  • Antrieji patiekalai
  • Tortai ir pyragai
  • Kava
  • Ledai
  • Kalėdiniai patiekalai

Migdolinis meduolis


5 baltymus ir 3 trynius išplakti su 200g medaus, pridėti 120g miltų, po 2g muskato riešuto, cinamono ir anyžių. Viską gerai išmaišyti ir pridėti 200g stambiai sukapotų, truputį pakepintų migdolų.
Iš šios tešlos galima iškočioti 1 cm storio lakštą, supjaustyti ir iškepti meduoliukus arba kepti iškart visą meduolį.

Bendrinti
Autorius: admin
Recepto kategorija: Sausainiai ir saldainiai

« Lietiniai pataluose
Spalvingi šašlykai »

Virtuvesmenas.lt Facebooke

Receptai

  • Antrieji patiekalai
  • Apkepai
  • Blynai ir lietiniai
  • Desertai, saldumynai
  • Dietiniai patiekalai
  • Gėrimai
  • Kava
  • Kepiniai
  • Kepsniai
  • Konservavimas
  • Košės ir tyrės
  • Ledai ir šerbetai
  • Maisto menas
  • Padažai
  • Salotos
  • Sausainiai ir saldainiai
  • Sriubos
  • Straipsniai
  • Tortai ir pyragai
  • Uogienės ir džemai
  • Užkandžiai
  • Video receptai

Patiekalai

Aguonos Blynai Bulvių patiekalai cinamonas citrina Daržovių patiekalai Daržovės gaminame be orkaitės grikiai Grybų patiekalai Jautienos patiekalai Kalėdiniai patiekalai Kava keksas Keksiukai Kepiniai Kiaulienos Kiaušinių patiekalai Makaronų patiekalai mokamas moliūgai Obuolių pyragas Paukštienos patiekalai pusryčiai receptai iš obuolių receptai su braškėmis riešutai ryžiai Saldu Salotos sausainiai sriuba Sūrūs gabalėliai troškinys Užkandžiai vafliai vaisiai vanilė varškė Vegetariški patiekalai velykų patiekalai Šokoladiniai desertai Šventėms šokoladas Žuvies patiekalai

‹ › ×
    batai moterims   Dozatoriai   rasto darbai   Laikinos tatuiruotes   Geriausios prekės   # > Jūsų nuoroda! < #
    Copyright © 2019 Virtuvės menas | Kontaktai | Reklama