Saldūs žvėreliai


20 žvėrelių reikės:
250g miltų,
2 kiaušinių,
pusės šaukštelio kepimo miltelių,
200g maltų migdolų,
125g cukraus,
vanilinio cukraus,trynio,
pusės šaukštelio malto cinamono,
žiupsnelį maltų gvazdikėlių,
muskato riešuto ir saldžiųjų pipirų,
įvairių spalvų glajaus.

Kiaušinius sutrinkite su vaniliniu cukrumi. Sudėkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, cinamonu, migdolais ir prieskoniais. Suminkykite tešlą. Padėkite 2 val. į šaldytuvą. Popieriuje nupieškite žvėrelius ir iškirpkite juos. Tešlą iškočiokite,išpjaukite pagal pavyzdį žvėrelius ir padarykite skylutes, kad galima būtų įverti kaspinėlį. Patepkite tryniu, sumaišytu su 2 šaukštais vandens. Kepkite 20min. 180 laipsnių orkaitėje. Leiskite atvėsti. Glajus paruoškite, kaip nurodytą pakuotėje, ir juo papuoškite žvėrelius.