Aštrūs viščiukų sparneliai su medumi


1 šviežias čili pipiras , smulkiai supjaustytas
1 šaukštelis čili prieskonių
1 šaukštelis šviežio imbiero, sutarkuoto
1 laimo žievelė, sutarkuota
12 viščiukų sparnelių
4 šaukštai aliejaus
1 šaukštas šviežios kalendros lapelių
2 šaukštai sojų padažo
3,5 šaukštai medaus

Sumaišyti šviežią čili, čili miltelius, sutarkuotus imbierą ir laimo žievelę. Gerai išmaišyti produktus. Mišiniu įtrinti viščiukų sparnelius ir palaikyti juos bent 2 val., kad prieskonių skonis ir aromatas įsigertų į vištieną. Inde įkaitinti pusę aliejaus. Į įkaitusį aliejų sudėti pusę sparnelių ir kepti 10 min. pastoviai vartant, iki sparneliai taps traškūs ir įgaus geltonai auksinę spalvą. Išimti juos iš indo ir nuvarvinti ant servetėlės. Tą patį pakartoti su likusiais sparneliais. Po to, kai iškepėte visus sparnelius, į indą „vok“ suberkite šviežią kalendrą ir apkepti ją ant didelės ugnies apie 30 sek., pastoviai maišant. Po to vėl į indą sudėti pakeptus sparnelius, sumaišyti juos su kalendra ir apkepti dar 1 min. Į sparnelius supilti sojos padažą bei medų ir kepti 1 min. pastoviai maišant.