Bulvių kukuliai su pievagrybiais


4 porcijoms reikės:
300g pievagrybių, svogūno,
2 šaukštų aliejaus, kiaušinio, mažo indelio natūralaus jogurto,
kilogramo bulvių, šaukšto krakmolo, keleto šaukštų kvietinių miltų,
druskos, pipirų, 1/2 ryšelio petražolių, muskato riešuto,
šviežių čiobrelių.

Bulves nuplaukite, pusę jų išvirkite, nulupkite, sumalkite mėsmale. Likusias bulves nulupkite ir sutarkuokite. Sultis atsargiai nupilkite, o indo dugne susikaupusį krakmolą sumaišykite su bulvių tarkiais, kiaušiniu, virtomis bulvėmis ir sausu krakmolu. Pabarstykite druska, pipirais ir muskato riešutu. Sudėkite smulkintas petražoles. Suformuokite kukulius ir išvirkite juos sūdytame vandenyje.
Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite. Svogūną susmulkinkite ir su pievagrybiais pakepinkite aliejuje. Užpilkite jogurtu, sumaišytu su miltais. Užvirkite. Pabarstykite druska ir pipirais. Patiekite su bulvių kukuliais.