Indiška sriuba su aviena


300 g avienos
1 svogūnas
2 šaukštai citrinos sulčių
žiupsnelis ciberžolės
po šakele petražolių,
rozmarino, čiobrelių
pagal skonį druskos, lauro lapo
grietinės

Susmulkintą svogūną pakepinti riebaluose. Įdėti ciberžolės ir ant silpnos ugnies dar 3 minutes kepti. Mėsą supjaustyti vidutinio didumo gabalėliais, žalumynus susmulkinti ir pakepinti keptuvėje kartu su mėsa. Viską kas paruošta sudėti į troškinimo indą, pasūdyti ir įdėti lauro lapą. Troškinti ant silpnos ugnies 1,5 valandos. Tada sultinį perkošti, įpilti citrinos sulčių, įdėti grietinės ir vėl sudėti mėsos gabalėlius. Sriuba tiekiama su biriai virtais ryžiais.