KEPTI VIŠTŲ SPARNELIAI SU MEDAUS IR POMIDORŲ PADAŽU
750 g vištų sparnelių
1 svogūnas
4 šaukštai pomidorų pastos
1 šaukštas garstyčių
1 šaukštas sojos padažo
1 šaukštas medaus
aliejus apkepti
pagal skonį mėgstamų prieskonių
Nukerpame sparnelių galiukus – iš jų išeis labai puikus sultinys. Perkerpame kiekvieną sparnelių dalį, pabarstome prieskoniais vištienai. Į keptuvę gausiai pilame aliejaus. Kai aliejus gerai įkais, apkepiname vištų sparnelius. Kepame ant kaitrios ugnies, kol iškeps. Smulkiai pjaustome svogūną. Tada ugnį sumažiname, suberiame svogūną ir kepame, kol jis gražiai paruduos. Atskirai sumaišome 4 šaukštus pomidorų padažo, 1 šaukštą garstyčių, 1 šaukštą sojos padažo, 1 šaukštą medaus. Viską supilame ant vištos sparnelių ir troškiname dar porą minučių.