Kiniška vištiena


2 vištienos šlaunelės,
2 česnako skiltelės,
1/2 marinuoto agurko,
80 g valyto obuolio,
1 gabalėlis konservuoto ananaso,
1 šaukštelis medaus,
30 g marinuotos paprikos,
30 g konservuotų agurkų marinato,
1 agurkas, 1 svogūnas,
aliejaus,
vištienos prieskonių,
aitriosios paprikos.

Iš vištienos šlaunelių išimame kaulą, vištieną pabarstome smulkintu česnaku bei prieskoniais, padarome apvalius pusgaminius. Kepame įkaitintame aliejuje paslėgę. Kitoje keptuvėje pakepiname kubeliais pjaustytą svogūną. Kai svogūnai pagelsta, sudedame griežinėliais pjaustytą agurką ir supilame marinatą. Troškiname 3 minutes. Sudedame skiltelėmis pjaustytą obuolį bei gabaliukais supjaustytą ananaso griežinėlį, sudedame medų bei suberiame aitriąją papriką. Marinuotą papriką supjaustome kubeliais ir sudedame. Viską supilame į keptuvę, kur kepė višta, ir dar patroškiname 2 minutes