Vištiena drebučiuose


1 višta,
1 morka, druskos,
petražolių lapelių,
1 lauro lapelis,
8 kvepiantieji pipirai,
0.5 arbat. šaukštelio želatinos.

Vištą perpjauti pusiau arba į 4 dalis, dėti į verdantį vandenį ir, pridėjus stambiai supjaustytų morkų, nemaltų pipirų ir lauro lapelių, virti, kol suminkštės.Virimo pabaigoje pasūdyti.
Išimtą iš sultinio vištieną supjaustyti mažesniais gabalais, gražiai sudėti į pusdubenį ir papuošti morkų griežinėliais bei petražolių lapeliais.
Vištienos sultinį pavirinti, kad nugaruotų, nugraibyti riebalus ir perkošti.Pridėti išmirkytos želatinos ir pakaitinti, kol ištirps.Po to sultinį atvėsinti ir juo užpilti pusdubenyje sudėtą vištieną.
Į stalą duoti tame pat inde, kuriame užšaldyta.