Vištos kepenėlių vyniotinis, keptas folijoje
200 gr. vištienos faršo,
400 gr. vištos kepenėlių,
1 svogūnas,
1 morka,
1 kiaušinis,
05 stiklinės tarkuotų džiūvėsėlių,
prieskonių vištienai
Vištienos kepenėles smulkiai supjaustyti. Sumaišyti su vištienos faršu. Morka sutarkuoti burokine tarka. Svogūną smulkiai supjaustyti. Morka ir svogūną sudėti į mėsą. Įdėti druskos pagal skonį. Įberti prieskonių. Įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti. Sudėti džiūvėsėlius. Patiesti foliją. Į ją sudėti gautą masę bei suformuoti vyniotinį. Suvyniojus į foliją, dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti apie 45 minutes. Baigus kepti paslėgti. Palaikyti paslėgus 5-10 val. vėsesnėje patalpoje.