Bananų pyragas "Barbadosas"
Grilyje kepamas pyragas
125 g margarino
125 g cukraus
3 kiaušiniai
200 g miltų
30 g vanilinio cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių (Kepimo milteliai)
2 šaukštai pieno
2 bananai
50 g razinų
100 ml balto romo
cukraus pudros
Margarinas, cukrus, vanilinis cukrus ir kiaušiniai išplakami iki putų.
Miltai sumaišomi su kepimo milteliais ir viskas suberiama į išplaktą masę, įpilama pieno ir išsukama minkšta tešla.
Bananai supjaustomi riekelėmis, sumaišomi su razinomis ir užpilami romu. Romas turi įsisukti į vaisius!
Formelė sutepama riebalais, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją įdedama pusė tešlos. Bananų ir razinų mišinys paskleidžiamas tolygiai ant tešlos, likusi tešla užtepama ant viršaus ir kepama grilyje.
Pastumiama ant įstatomų rėmelių ir apibarstoma cukraus pudra.
Kepama 20-30 minučių.