Varškinės širdelės


Jums reikės :
20 g mielių,
1/2 kg miltų,
druskos,
1/2 stiklinės pieno,
1/4 pakelio margarino,
2 kiaušinių,
300 g varškės,
7 šaukštų cukraus pudros,
2 trynių,
pakelio vanilinio cukraus.

Mieles ištirpdykite šiltame piene.Įberkite po šaukštelį miltų ir cukraus ir sumaišykite.Raugą padėkite šiltai.Margariną ištirpdykite ir leiskite ataušti.Iš pakilusio raugo, miltų (3 šaukštus atidėkite), kiaušinių, druskos, 4 šaukštų cukraus pudros užmaišykite tešlą.Galiausiai sudėkite margariną.Tešlą 15 min padėkite šiltai.
Varškę sutrinkite su tryniu, likusia cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi.Tešlą iškočiokite ant miltais pabarstyto stalo į 2 – 3 maždaug 1/2 cm storio blynus.Formele išspauskite širdeles.Ant pusės jų dėkite po porciją varškės.Uždenkite likusiomis širdelėmis, kraštus gerai suspaudusi.Pyragėlius dėkite į formą, išklotą sviestiniu popieriumi.Patepkite praskiestu tryniu ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 – 20 min.