Želė tortas
Indelis grietinės
cukrus
2 kiaušinių baltymai
želatinos
mandarinų arba apelsinų
Papuošimui:
sausainių
kokoso drožlių
mandarinų arba apelsinų
Išplakame grietinę su cukrumi. Želatiną išbrinkiname ir ištirpdome. Kiaušinių baltymus išplakame iki purumo. Išplakus baltymus, grietinę ir želatiną sumaišome. Sudedame mandarinus arba susmulkintus apelsinus. Dar kartą sumaišome. Visą masę supilame į indą. Pastatome šaltai, kad sustingtų. Papuošiame smulkiai sutrintais sausainiais ir kokoso drožlėmis. Ant viršaus uždedame mandarinų puselių arba apelsinų.
Pastaba: produktų kiekis neribojamas, galima imti ir mažesnį kiekį ir didesnį. Tai priklauso nuo to, kokio dydžio darysite tortą.