Užtepėlė su kaparėliais

Užtepėlė su kaparėliais

Recepto autorius: Skanėstai

Kaparėlius atradau palyginti neseniai. Iš pradžių netgi labai nedraugavau su jais, atrodė ir per sūrūs, ir dar kažkokie rūgštūs. Bet kažkaip su laiku netgi labai juos pamėgau. 🙂 Šios užtepėlės pradininkas mano vaikinas. Pasiūlė prie filmo paužkandžiauti, o skonis man taip patiko, kad negaliu nepasidalinti. 🙂
Valgėm su ciabatta.

Reikia:

  • 200 g lašišos salotoms
  • ~ 50 g kaparėlių (galima daugiau/mažiau – pagal skonį)
  • 1 nedidelis svogūnas
  • Svogūnų laiškų saujelė
  • Keli lapeliai baziliko
  • Alyvuogių aliejaus apšlakstymui
  • Pipiriukų

Eiga: Kas smulkinasi – susmulkinam, viską sumaišom ir vuolia. 🙂 Labai greit pagaminama ir išties gardi nekasdieniška užkandėlė. 🙂
Užtepėlė su kaparėliais