Ravioli genujietiškai ir ravioli su graikiniais riešutais

Ravioli genujietiškai ir ravioli su graikiniais riešutais

Recepto autorius: Rutuliuko virtuvė

Labai prastai atrodantis, bet tikrai įdomaus skonio patiekalas. Vis kažkas kito, nei koldūnai su kiaulienos faršo įdaru..

Pasak knygutės “Šis tas gurmanams. Itališki patiekalai”, norit pasigaminti šių ravioli’ų, reikės:

Tešlai:

  • 1,5 stiklinės miltų
  • 2 kiaušinių
  • 2 šaukštelių aliejaus
  • žiubsnio druskos

Įdarui (genujietiškam):

  • mažo gabaliuko lašinukų
  • 50g vištienos [naudojau virtą krūtinėlę]
  • 100g špinatų [naudojau šaldytus]
  • riekelės išmirkyto batono
  • 60g Parmezano sūrio [naudojau “Džiugą”]
  • kiaušinio
  • druskos, pipirų,
  • maltų muskatų riešutų

Įdarui (su graikiniais riešutais):

  • nedidelio svogūno
  • mažos paprikos
  • mažos morkytės
  • saujos graikinių riešutų
  • 60g sūrio
  • mairūno, pipirų, druskos

Gaminama taip:Iš tešlai skirtų produktų išminkom tešlą, iš kurios išspaudžiam rutuliukus.Įdarui skirtus produktus sumalame. Dedama po šaukštelį įdaro ant rutuliukų, sudrėkinam kraštus ir “uždarom”. Verdam pasūdytam vandenį.

Va ir viskas.
Skanaus!