Braškių kremas su morenginiais sausainiais
Kremas labai purus, saikingai saldus, švelniai kvepia braškėmis ir vanile, o morengai desertą papildo saldumu.
Kremas labai purus, saikingai saldus, švelniai kvepia braškėmis ir vanile, o morengai desertą papildo saldumu.
Pyragėliams galima naudoti bet kokias kitas mėgstamas uogas ar vaisius. Tešlos pagrindas iškepa gana tvirtas, todėl pyragėlius labai patogu transportuoti ar tiesiog, iškepus mažesnius, paimti į ranką.
Pasakiškai skanūs su traškiu įdaru, neprilygsta parduotuviniams saldainiams!
Purios, minkštos, saldžios, karamelizuota plutele – šios cinamoninės bandelės tiesiog tobulos. Dalinuosi receptu.
Tas desertas, kurio padariusi pusė porcijos, supratau, kad reikėjo daryti daugiau. Suvalgyti jie buvo labai greitai, nespėjus atsibosti.
Tai dar vienas sveikas, becukris receptas, kuris padaromas pakankamai greitai (jei geras kombainas, užtruksite 10 min), jo nereikia kepti, šaldyti, plakti, o ir valgyti galima be sąžinės graužimo.
Šis įrašas tiems, kas turi laisvų penkiolika minučių ir po geros valandėlės jau nori mėgautis akimirka sau su ta minkšta ir kvepiančia bandele.