Irisinis trapios tešlos pyragas
Pyragas saldžiamėgiams. Būtinai būtinai prie arbatos. Geriausia – nesaldintos, nes pats, dėl jame esančio irisinio pertepimo, yra tikrai saldus.
Pyragas saldžiamėgiams. Būtinai būtinai prie arbatos. Geriausia – nesaldintos, nes pats, dėl jame esančio irisinio pertepimo, yra tikrai saldus.
2 bananai, prancūziško batono, šiek tiek kitų ingredientų ir rezultatas – bananinis pudingas, kuriam nėra lygių!
Vasariškas gaivinantis desertas, įtiks ledų, braškių ir Tiramisu gerbėjams. Paprastas receptas – nerealus rezultatas!
amerikietiška klasika, tik šį kartą papildomai praturtintas stipria kava. Tikra šokolado bomba. Sotus, bet ne riebus, itin sodraus, vos vos kartoko skonio, mat naudojamas gausus kiekis kakavos, stiprios kavos ir kokybiško juodojo šokolado.
Lengvai paruošiamas ir labai gardus pyragas. Su kriaušėmis ir šokoladu. Iš esmės tai yra purus ir drėgnas keksas.
Atradimas prisiekusiems šokolado mylėtojams ir brownie tipo pyragų gerbėjams – Šokoladinis pyragas su riešutais ir kriaušėmis. Per savaitę teko iškepti du tokius pyragus ir drąsiai sakau – labai skanus!
Nepaprastai gardus, drėgnas, itin šokoladinis, tačiau ne per saldus pyragas su burokėliais, kurie čia labai tinka. Man patinka tiek morkas, tiek burokėlius kepiniuose tarkuot ne visiškai smulkiai, todėl ir šį kartą burokėliai neprasmego be pėdsako. Kai kurie valgiusieji juos palaikė džemu ir gyrė, kad labai skanu.
Tortas išvaizdus, ne per saldus, su švelniu šokoladiniu kremu, gaivia pikantiška vyšnių rūgštele.
Įdomaus, sodraus skonio tortas. Čia, pasirodo, yra ką nuveikti 🙂 Ir darbus geriau paskirstyti ne vienai dienai, kad torto gamyba eitųsi greičiau.