Plikyti pyragaičiai su apelsininiu kremu
Plikyti pyragaičiai arba kitaip – profiteroles – šį kartą įdaryti apelsininiu grietinėlės kremu. Išėjo dvi didelės skardos, nes dariau mažučius vieno kąsnio pyragaičius.
Plikyti pyragaičiai arba kitaip – profiteroles – šį kartą įdaryti apelsininiu grietinėlės kremu. Išėjo dvi didelės skardos, nes dariau mažučius vieno kąsnio pyragaičius.
Pieniškai želei panna cotta pagaminti užtenka vos keturių ingredientų. Ir jei receptas geras, o svarstyklės nemeluoja, desertas bus puikus.
Šio savaitgalio kepinys buvo cukruoti rageliai – paprastučiai, maži kepinėliai, lengvai pagaminami ir greit suvalgomi.
Saldus morenginis pagrindas, švelni grietinėlė, saldžiarūgštės, aromatingos avietės ir traškus griliažas – improvizacija klasikinio deserto tema gražioms dienoms atšvęsti.
Noriu Jums pasiūlyti labai lengvai pagaminamą, bet labai skanų desertą, tiks kiek paprastai dienai, tiek patiekti svečiams 🙂
Toks tiramisu desertas estetiškiau atrodo, o ir skaniau valgosi, nereikia vargti ir pluktis, stengiantis kuo gražiau įkrėsti iš kepimo indo…
Tikri naminiai twix’ai: su traškiu sausainiu, minkšta karamele ir aromatingu šokoladiniu glajum. Pagaminami išties paprastai, greitai ir nereikia jungti orkaitės.
Jei plikytos tešlos desertai jums patinka, šį receptą tikrai įsimylėsit!
Mažučiai, keksiuko dydžio nekepti rožiniai pyragaičiai pakerės ne vieną, puikiai tiks šventei arba tiesiog pasilepinti kokį savaitgalį <3
Lyg ir keptas, lyg ir nekeptas, lyg ir pyragas, lyg ir desertas.. Galbūt kaip pavadinsi – nepagadinsi, o gal? 🙂 Tai tebūnie tai bus šokoladinis-bananinis saldėsis.