Tortai ir pyragai

Tortas „Zacheris“

Tortas „Zacheris“

Prieš 180 metų sukurtas tortas – argi ne įstabu!? Tortas yra tvirtos, sausokos konsistencijos, todėl sutepus abrikosų uogiene, rekomenduojama palaikyti bent parą, kad subręstų, o valgyti patartina su plakta nesaldinta grietinėle, kuri prislopina saldumą ir subtiliau atskleidžia savitą skonį.

Tiramisu tortas

Tiramisu tortas

Labai purus, saikingai saldus, drėgnas ir, žinoma, sotus tortas su maskarponės – grietinėlės kremu.

Grietininis tortas „Žozefina“

Grietininis tortas „Žozefina“

Grietininių tortų mylėtojams – tortas „Žozefina“. Jį ne tik paprasta pagaminti, jis dar turi savo paslaptį – įdomų biskvitą, kurio pagrindą sudaro razinos. Švelnaus skonio, vaikystę primenantis tortas.

Jogurtinis tortas su mėlynėmis. Nekeptas

Jogurtinis tortas su mėlynėmis. Nekeptas

Nekeptas jogurtinis tortas su mėlynėmis. Galima naudot ir kitokias uogas – rezultatas bus toks pat gaivus ir labai skanus.

Šokoladinis varškės tortas su žemės riešutų sviestu

Šokoladinis varškės tortas su žemės riešutų sviestu

Šokoladinis varškės tortas su subtilia žemės riešutų sviesto gaidele. Nesudėtingai paruošiamas ir labai skanus.

Legendinis Švarcvaldo tortas

Legendinis Švarcvaldo tortas

Nereali skonių harmonija – vyšnios, grietinėlė ir šokoladas. Legendinis Švarcvaldo tortas žinomas visame pasaulyje, o jo receptų variacijų jau nebeįmanoma suskaičiuoti.

Paprastas tortas su braškėmis

Paprastas tortas su braškėmis

Juoda, balta, kelios braškės ir labai paprasta. Na, kaip ir turi būt gražų vakarą.

Citrinų pyragas

Citrinų pyragas

Paprastas, daugeliui tikriausiai iš vaikystės žinomas pyragas, kuriam neįmanoma atsispirti.

Bananinis pyragas su šokolado/cinamono trupiniais

Bananinis pyragas su šokolado/cinamono trupiniais

Labai gardžiai bananais kvepiantis, šiek tiek šokoladinis, ne per saldus – puikiai tinkantis prie arbatos ar kavos.

Birutės naminių vaflių tortas

Birutės naminių vaflių tortas

Naminių vaflių tortas yra vafliai pertepti plikytu grietinėlės kremu. Idėja paprasta ir ją galima keisti – vaflius kepti pagal savo įprastą receptą ar naudoti kitokį pertepimą.